Hvalpenes udviklingsforløb

Mor og  hvalpe skal have aldeles ro de første 2 - 3 uger, men derefter lukker verden sig gradvist op for de små.
Inden hvalpene endelig er klar til at flytte hjemmefra, er de målbevidst vænnet til først hjemmemiljøets almindelige lyde fx fra støvsugning, "larm" fra TV og radio, samt forudsete og uforudsete hændelser i dagligdagen.
Hvalpene bliver socialiseret efter bedste evne - har vænnet sig til andre voksne hunde end blot deres mor og selvfølgelig til kontakt med venlige mennesker der kommer og går. De sidste uger kommer hvalpene med ud i haven og endelig med på små gåture udenfor matriklen i løbet af den sidste uges tid. De små væsner er derfor hver især godt rustet til at erobre fremtiden sammen med deres nye familie.

Nå hvalpene er blevet nogle uger, er du/I som hvalpekøbere efter aftale meget velkommen til at besøge de små vidundere.

Med hvalpene følger;

  • En lille kollektion af for hvalpen velkendte tøjdyr
  • Halsbånd og snor
  • Foder til de første dage
  • Vejledning i pasning og pleje
  • Sundhedsattest fra dyrlægen
  • Chip-mærket
  • DKK Stamtavle
  • Registreret i Dansk Hunderegister

Endelig og en forhåbentligt mangeårig positiv kontakt hvor jeg løbende vil kunne være behjælpelig med vejledning i pasning og pleje.

 
 

Hvis du er interesseret

Hvis du er seriøst interesseret i netop en Tibetansk Terrier-hvalp fra Kennel Lamlux, så er du meget velkommen til at blive skrevet op.
Jeg vil da gøre, hvad der er mig muligt, for at du/I får netop den bedst egnede hvalp til jeres behov, så vi får en langvarig og positiv kontakt i årene fremover.
Med gensidig seriøsitet og tillid ser jeg frem til kontakt med dejlige mennesker, som vil tage vare på en hvalp.
Under hensyn til hvalpekøbernes særlige ønsker og i kombination med min vurdering af hvalpene bliver det endeligt afgjort, hvilke hvalpe som havner hvor, når hvalpene er 5 -7 uger. Det er vigtigt både for "vildkrabaten" og "det mere stille gemyt" at komme de rette steder hen. Den rette placering – det rigtige match med den kommende familie er selvfølgelig indlysende vigtig.