mine hunde

Lhamo

   

Lamlux Sangpo Lhamo, Født 17.06.2014

Sire: Wanted Nice Dog’s Havey Dario, Dam: TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma Brightly

Lhamo er det nye skud på stammen, som nu officielt præsenteres for verden. Lhamo har indtil nu udviklet sig, helt som jeg har kunnet ønske mig. Hun er og har været besnærende sød under opvæksten, så det er en fornøjelse. Lhamo er på vej i puberteten (prøvelsernes tid) med hvad den nu byder, vi andre må være lidt tålmodige den kommende tid, så hun kommer helstøbt på den anden side.                                                                                        Lhamo er på bedste måde faldet ud efter begge sine forældre. På flere måder har hun snuppet det bedste fra begge. Fx har hun sin mors attitude, og ingen er i tvivl, når Lhamo toner frem i lyset, at her kommer der en personlighed. Det er på alle måder morsomt og dejligt at følge Lhamo, skønt at se hende vokse op og udvikle sig.

Emma

   

TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, INTCH, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma BrightlyFødt 29.05.2007 HD A, DNA testet NCL clear, PRA3 clear, rcd4 clear.

Sire: CH Silveridge Mc Cloud Hermit (Marlow) Dam: CH Sofie Of Sjo Who Sji Bib

Emma er så meget andet end en smuk udstillingshund. Hun har et super temperament - er en fantastisk hund at leve sammen med. Hun fremtræder altid med værdighed, selvsikkerhed og hovedet båret højt. Hvor end hun kommer frem, så indtager Emma hurtigt hovedrollen iblandt andre hunde, og andre hunde accepterer hurtigt, at her har de at gøre med en leder-hund (a head girl). Emma er aldrig konfliktskabende men indgyder helt naturligt til ro og orden i en hundeflok. Emma er en fantastisk hund.

Sofie

   

CH Sofie Of Sjo Sji Bib. HD A Født: 04.02.2002 - 2015 RIP

Sire:Passiflora Rosa Damascena. Dam: Kanjur's Ban-Jiri Lamleh

Sofie var et aldeles blidt væsen, som helst ville ligge i arm døgnet rundt, hvis hun kunne. Sofie snakkede meget, og hun gjorde opmæksom på sig selv med lyde og et meget veludviklet kropssprog, så man dårligt skulle tro, at her bare var tale om en hund. 

 

Maya

   

Kamary Lamlux of Sjo Who Sji Bib (Maya) HD A, DNA testet igennem forældre NCL clear, LL clear. Født 30.04.2010

sire: Tsering Shipki Nima, dam: CH Shana of Sjo Who Sji Bib

Maya det kvikke væsen er den sødeste, blideste hund og samtidig noget af det mest intelligente. Hun er lydig som de færreste.

Maya kan sådan stå og tænke og overveje en stund for så målbevidst at gennemføre sin plan. Det ser så morsom ud, og der er ingen tvivl, hun tænker, planlægger og gennemfører mere end de fleste hunde.

Maya har indtil nu haft et enkelt kuld hvalpe. En tæve solgt til Norge og en han til USA. De resterende er spredt som elskede familiehunde rundt i Danmark. Nu er Mayas pels igen godt på vej, efter neddklipning for knapt 1½ år siden. 

Bobby

   

Silveridge Zulu (Bobby) Født: 06.07.2005

Sire: Tsering Dzongka Nima of Silveridge, Dam: Silveridge Mighty Minnow

Bobby har i flere år været familiehund hos Sine, Michael og deres tre søde børn. Bobby er nok den blideste tibetaner jeg har kendt. Han er usædvanlig sød og rolig inden døre. Han er den perfekte ven for børn, og han elsker det.

Udendørs er han anderledes aktiv, og han er usædvanlig adræt. Hans krop, lår og øvrige muskelsætning er så fast, at han med lethed kan springe to meter i vejret. Han er sjov at betragte, når han leger og nyder livet.

Bobby er ikke så meget brugt i avl. Han er blandt andre far til:  DKCH, SECH, KLUBCH, LUCH, INT CH Dawa's Tie 'N' Tie (Jar-Jar) 

Marlow

   

CH, NORDW 2004 Silveridge Mc Cloud Hermit (Marlow) Født:19.09.2000 - 2014 RIP

Sire: Passiflora Bourbon Rose, Dam: Tsering Shamtsang Nima of Silveridge

I en alder af knapt 14 er Marlow her desværre ikke mere. Marlow gik tidligt på pension, og har i en del år været elsket familiehund hos kære venner Alice og Willy, som gav ham en fantastisk alderdom.

Marlow havde et meget venligt, roligt og ukompliceret gemyt, han havde et aldeles vidunderligt temperament. Han havde på mange punkter et super eksteriør.

Allerede i levende live var Marlow en legende - en enestående avlshund. Marlow var meget gennemslagskraftig i avl. Hans smukke silhuet og klassiske type blev nærmest konsekvent nedarvet. Kender man Marlow godt, kan man klart genkende hans gennemslagskraft i både børn og børnebørn her nogle stykker listet op.

Børn:

  • TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma Brightly (Emma)
  • Dutch Champion Dutch Juniorchampion 07, Sumanshu Leader of the Pack (Diesel)

Børnebørn:

  • DKCH, SUCH Lamlux Halleluja at Dawa's (Halli)
  • LP1, LP2, DKCH, DKKV13, KLBV13 Lamlux Dzonka All Inclusive (Marley)
  • Dutch champion-Italian Champion-Croatian Champion- Luxemburg Champion- Dänish Champion-Slovenian Champion- UK Champion - Belgian Champion-Int. Champion, Swedish Champion, Skar 2010 - Brabowinner'10-Europasieger 2010, Dutch junior Ch.'09- Europajugendsieger'09 VDH jugend ch.09 KTR jugendch.09 Bhaskar Lhun-Po (Bhaskar)