home team, - fire dejlige piger

Lhamo

   

DK CH Lamlux Sangpo Lhamo, Født 17.06.2014 HD A, DNA: PLL, NCL, PRA3 Clear, rcd4 Carr. Født: 17.06.2014

 

Sire: Wanted Nice Dog’s Havey Dario, Dam: TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma Brightly

Lhamo er nu vokset til og blevet en smuk TT lady. Hun blev udstillet en enkelt gang som unghund og har på sin 5. udstilling ialt på overbevisende facon erhvervet sin titel Dansk Champion. Lhamo er derfor på ingen måde kørt træt af udstillinger, så vi fortsætter og håber mange gode oplevelser venter derude. 

Lhamo er på bedste måde faldet ud efter begge sine forældre, hun har reelt snuppet det bedste fra begge. 

Lhamo er en fornuftig, vågen og rolig på samme tid og er en aldeles dejlig hund at leve sammen med.

Po-Nya

   

Lamlux Bo-Sha Po-Nya, HD B, patella 0-0, DNA: PLL, NCL, PRA3, rcd4 Clear. Født: 23.04.2016

Sire: DKKV14. KLBV14. LP1. LP2. DKCH. DKKV13. KLBV13. RBM Lamlux Dzonka All Inclusive Dam: Kamary Lamlux of Sjo Who Sji Bib

Po-Nya bliver nu to år og har udviklet sig rigtig godt. Hun er en glad og frejdig hund, som i sit ungdoms sind er med på sjov i gaden. Hun er blid og altid venlig.

Po-Nya har kun været udstillet et par gange som unghund, og hun er nu ved at skifte fra ungehunde- til voksenpels. Hun er så smuk.

Emma

   

TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, INTCH, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma BrightlyFødt 29.05.2007 HD A, DNA testet NCL clear, PRA3 clear, rcd4 clear.

Sire: CH Silveridge Mc Cloud Hermit (Marlow) Dam: CH Sofie Of Sjo Who Sji Bib

Emma er så meget andet end en smuk udstillingshund. Hun har et super temperament - er en fantastisk hund at leve sammen med. Hun fremtræder altid med værdighed, selvsikkerhed og hovedet båret højt. Hvor end hun kommer frem, så indtager Emma hurtigt hovedrollen iblandt andre hunde, og andre hunde accepterer hurtigt, at her har de at gøre med en leder-hund (a head girl). Emma er aldrig konfliktskabende men indgyder helt naturligt til ro og orden i en hundeflok. Emma er en fantastisk hund og nyder sit otium.

Maya

   

Kamary Lamlux of Sjo Who Sji Bib (Maya) HD A, DNA testet igennem forældre NCL clear, LL clear. Født 30.04.2010

sire: Tsering Shipki Nima, dam: CH Shana of Sjo Who Sji Bib

Maya det kvikke væsen er den sødeste, blideste hund og samtidig noget af det mest intelligente. Hun er lydig som de færreste.

Maya kan sådan stå og tænke og overveje en stund for så målbevidst at gennemføre sin plan. Det ser så morsom ud, og der er ingen tvivl, hun tænker, planlægger og gennemfører mere end de fleste hunde.

Maya har haft tre kuld hvalpe men er nu gået på pension. En tævehvalp solgt til Norge og en han til USA, en tæve til Østrig, mens resten er hos gode familier her i Danmark. 

udstationeret

Bobby

   

Silveridge Zulu (Bobby) Født: 06.07.2005

Sire: Tsering Dzongka Nima of Silveridge, Dam: Silveridge Mighty Minnow

Bobby har i flere år været familiehund hos Sine, Michael og deres tre søde børn. Bobby er nok den blideste tibetaner jeg har kendt. Han er usædvanlig sød og rolig inden døre. Han er den perfekte ven for børn, og han elsker det.

Udendørs er han anderledes aktiv, og han er usædvanlig adræt. Hans krop, lår og øvrige muskelsætning er så fast, at han med lethed kan springe to meter i vejret. Han er sjov at betragte, når han leger og nyder livet.

Bobby er ikke så meget brugt i avl. Han er blandt andre far til:  DKCH, SECH, KLUBCH, LUCH, INT CH Dawa's Tie 'N' Tie (Jar-Jar) 

RIP

Sofie

   

CH Sofie Of Sjo Sji Bib. HD A Født: 04.02.2002 - 2015 RIP

Sire:Passiflora Rosa Damascena. Dam: Kanjur's Ban-Jiri Lamleh

Sofie var et aldeles blidt væsen, som helst ville ligge i arm døgnet rundt, hvis hun kunne. Sofie snakkede meget, og hun gjorde opmæksom på sig selv med lyde og et meget veludviklet kropssprog, så man dårligt skulle tro, at her bare var tale om en hund. 

 

Marlow

   

CH, NORDW 2004 Silveridge Mc Cloud Hermit (Marlow) Født:19.09.2000 - 2014 RIP

Sire: Passiflora Bourbon Rose, Dam: Tsering Shamtsang Nima of Silveridge

I en alder af knapt 14 er Marlow her desværre ikke mere. Marlow gik tidligt på pension, og har i en del år været elsket familiehund hos kære venner Alice og Willy, som gav ham en fantastisk alderdom.

Marlow havde et meget venligt, roligt og ukompliceret gemyt, han havde et aldeles vidunderligt temperament. Han havde på mange punkter et super eksteriør.

Allerede i levende live var Marlow en legende - en enestående avlshund. Marlow var meget gennemslagskraftig i avl. Hans smukke silhuet og klassiske type blev nærmest konsekvent nedarvet. Kender man Marlow godt, kan man klart genkende hans gennemslagskraft i både børn og børnebørn her nogle stykker listet op.

Børn:

  • TT bitch of the year 2009, 2011, 2013, DKK breed winner 2011, DK.CH, S.CH, CLB.CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma Brightly (Emma)
  • Dutch Champion Dutch Juniorchampion 07, Sumanshu Leader of the Pack (Diesel)

Børnebørn:

  • DKCH, SUCH Lamlux Halleluja at Dawa's (Halli)
  • LP1, LP2, DKCH, DKKV13, KLBV13 Lamlux Dzonka All Inclusive (Marley)
  • Dutch champion-Italian Champion-Croatian Champion- Luxemburg Champion- Dänish Champion-Slovenian Champion- UK Champion - Belgian Champion-Int. Champion, Swedish Champion, Skar 2010 - Brabowinner'10-Europasieger 2010, Dutch junior Ch.'09- Europajugendsieger'09 VDH jugend ch.09 KTR jugendch.09 Bhaskar Lhun-Po (Bhaskar)