Hvalpe født 17.06.2014                 Hvalpene er hver især placeret i gode hjem.

sire: Wanted Nice Dog’s Havey Dario Lamleh

Dario er i mine øjne noget af det ypperste at finde iblandt TT's. Super temprement, et udsøgt smukt ydre på alle måder tæt på standarden. Han er racetypisk og har så stærk en udstråling og attitude så man fornemmer den direkte forbindelse til Tibet. Jeg faldt øjeblikkeligt for Dario, da jeg så ham første gang for flere år siden.

dam: CH TT Bitch of the year 2009, 2011 & 2013, DKK Breed winner 2011, DK.CH, S. CH, NORDJW-08, NORDW-08 Lamlux Emma Brightly

Emma er i mine øjne en enestående hund. Lige fra hvalp har hun vist stærk personlighed. Hun er intelligent, nervefast, robust men samtidig meget lydhør og lærenem. Hun bærer alle racens/Lamleh linjens grundlæggende/oprindelige hunde i sine årer. Emma præger sit afkom på mange parametre, både med hensyn til eksteriør, temperament og øvrige egenskaber.

stamtavle

Wanted Nice Dog’s Havey Dario Lamleh

 

 

 

 

 

 

CH TT Bitch of the year 2009, 2011 & 2013, DKK Breed winner 2011, DK.CH, S. CH, NORDJW-08, NORDW-08

Lamlux Emma Brightly

 

 

 

 

 

 

hvalpe

Her de tre sorte diamanter hanhvalpen Zenji og tæverne Coqo og Lamo.

Det er en ren fornøjelse med de tre småfolk. Ingen stress, masser af overskud opmærksomhed fra deres mor. Livet kan nærmest ikke begynde mere positivt og skånsomt.

Lamlux Coqo Amala

tæve

Coqo  er det blideste væsen ligesom sin mormor. Hun er klart interesseret i madskålen, og hun elsker at kæle og nusse samt at nyde livet på alle andre måder.

 

flere billeder

Lamlux Drokpa Zenji

han

Zenji er en frisk knægt som ofte lige skal hen og kysse og nusse, for igen at tumle afsted, lege, udforske og have det sjovt. Han har et meget vindende væsen.

flere billeder

Lamlux Sangpo Lhamo

tæve

Lamo tager oftest føringen, uanset om det handler om kæleri eller tumleri. Hun er altid forrest, og hun har det altid sjovt. Samtidig er hun noget af det kærligste.

flere billeder