Hvalpe forventes ultimo september 2015               

sire: NL Junior Champion Elvis of Sjo Who Sji Bib (Elvis)

Elvis er en forrygende sød og særdeles smuk tibetaner. Han er helt igennem en god hund med et temperament i topklasse. Elvis en intelligent, vågen, aldrig konfliktsøgende eller kobfliktskabende.

Hans type passer på det jeg ønsker i mit opdræt og meget tæt på standarden: Korrekt hoved, velplacerede og velformede mørke øjne, små velansatte ører, korrekt bid, velansat og passende lang og velbåren hals, stærk overlinje, harmonisk højde/længde, velansat hale, passende dyb i kroppen og godt forbryst, passende kraftige knogler, store og runde poter, velvinklet for og bag samt effektive og smidige bevægelser. Elvis er stærk, robust men samtidig aldeles adræt.

dam: Kamary Lamlux of Sjo Who Sji Bib (Maya)

Maya er akkurat så sød, som hun ser ud. En klog og opfindsom hund er hun også, så sammen med hende keder man sig aldrig. Hun er engleblid, stille og rolig at leve sammen med. Udendørs er hun anderledes livlig, opfindsom og arbejdsom. Hun elsker nye oplevelser. 

Maya er ud af noget af det ældste Lamleh blod at finde. Hun er den sidste aktive datter efter sin far UK import Tsering Shipki Nima (Marqui). Hun er velbygget ogg racetypisk fra snude til halespids.

Maya har haft et kuld hvalpe tidligere. Disse lever gode hundeliv i Danmark, Norge og USA. For knapt 1½ år siden blev hun klippet i bund, men pelsen kommer nu for fuld kraft.

 

stamtavle

CH ELVIS OF SJO WHO SJI BIB

 

CH SUMANSHU LEADER OF THE PACK

CH SILVERIDGE MC CLOUD HERMIT

SHEYDON'S TSAMPA NAM-DAG

 

SILVERIDGE XCLUSIVE MATUKA

SILVERIDGE HASSAM'S PET

DSCHO UTRA TEN SHIGLER MA AT SILVERIDGE

KAMARY LAMLUX OF SJO WHO SJI BIB

 

TSERING SHIPKI NIMA

 TSERING GECHUNG NIMA

LEHLAM MAHARANEE

CH SHANA OF SJO WHO SJI BIB

CH A-MAS RIGS-PA PHA-LAM

CH TA-RA-NI LAMLEH VON NAMA-SCHU